Houten Ramen en Deuren

100% Belgisch fabricaat van houten buitenschrijnwerk met houtsoortan zoals: Afrormosia, Afzelia, Meranti, Sipo, …

Op zoek naar maatwerk van houten ramen en deuren

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om alles op te meten! Korte levertermijn wordt gegarandeerd door eigen productie.

Houten Ramen in Sipo
Houten Ramen en deuren maatwerk

Houten Ramen

Geen enkel materiaal kan uw huis dezelfde warmte laten uitstralen als houten ramen en deuren. Daarbij is hout van nature een vocht- en warmteregelaar die goed isoleert en dus het binnenklimaat gezond houdt, wat het wooncomfort weer gevoelig verhoogt.

100% Belgische, op maat gemaakte Houten Ramen

Deraamfabriek maakt Houten ramen en deuren in eigen atelier, wat ze 100% Belgisch maakt. Daarbij denken wij graag samen mee met onze klanten en hun bouw- of renovatieplannen.

Houten schuifdeuren en schuiframen

Ook voor houten schuifdeuren en/of houten schuiframen zit je bij de Raamfabriek goed. Onze Schuifdeuren- en Ramen maken wij net als onze deuren op maat, binnen het afgesproken budget én zorgen we voor een perfecte plaatsing.

Houten buitendeuren met glas

Ons houten buitenschrijnwerk kent geen grenzen!

Wens je een houten buitendeur of een houten voordeur van uitmuntende kwaliteit, dan loont het zeker de moeite een prijsofferte te vragen bij Deraamfabriek.

Eén van onze meest populaire items zijn onze prachtige, op maat gemaakte houten voordeuren met glas, gemaakt van Afrormosiahout.

Prijsofferte Houten ramen en deuren

Benieuwd naar de prijs van ons Houten buitenschrijnwerk? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om alles op te meten.

Korte levertermijn wordt gegarandeerd door eigen productie.

Gelieve hier -indien van toepassing- het werfadres mee te geven.